Extensii Par Natural, Mesa Par

Extensii de Par Natural,Extensii Cheratina,Coada Par Natural,Extensi,Extensi Par,Extensii Ieftine,Microring,Extensii cu Microring, Extensii de Par Clip On,

Aparat montat Extensii de Par

Aparat montat Extensii de Par. Cine a reusit deja sa-si puna extensii de par, stie cu siguranta despre ce vom vorbi in articolul de astazi. Pentru cei care nu stiu insa, anumite tipuri de extensii de par trebuie montate cu anumite aparate speciale si mai ales de catre o persoana experimentata. Sa aflam, asadar, mai multe despre aparat montat extensii par.

Extensiile de par au devenit foarte utilizate de catre toate femeile, nu doar de vedete, deoarece infrumuseteaza instant podoaba capilara si ofera multe avantaje. Producatorii au creat mai multe tipuri de extensii care difera prin sistemul de prindere-fixare a acestora de parul natural.

Printre aceste tipuri de extensii, se numara si extensiile de par cu cheratina care se lipesc la cald de parul natural cu ajutorul unui aparat special numit pistol de lipit. Acest pistol poate fi achizitionat la preturi incepand cu 150 de lei, din ce-am vazut eu, insa nu trebuie sa uitam ca nu le lipim acasa, ci doar la salon.

Celelalte tipuri de extensii nu au nevoie deaparat de un aparat special, mai ales extensiile clip-on care se fixeaza cu ajutorul unor cleme sau extensiile cusute care se cos.

Voi mai stiti si alte aparate de montat extensiile de par? Cand v-ati pus extensii de oricare tip, cei de la salon au folosit aparate speciale? Cat de importante credeti ca sunt aceste aparate de montat extensiile de par cand vine vorba de sanatatea parului vostru?

Haideti sa incingem o discutie interesanta pe acest subiect pe forumul nostru Extensii Par Natural! Astept parerile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Aparat montat Extensii de Par

  • jaspy says:

    fetelor eu am extensii cusute de cativa ani si se vad excelent si nu imi strica deloc parul, inainte aveam cu keratina dar erau groaznice cand le dadeam jos mi se rupea tot parul.
    salonul unde mi le pun are preturi super bune, ma costa cam 750 lei parul cu tot cu manopera si le remontez la 3 luni cand mai platesc doar manopera .daca vreti intrati aici si vedeti mai multe detalii extensiidepar.wix.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *